Grijp jij deze kans?

Orthopedagoog

0.6 fte

Twickel

Hoofddorp

Contact Informatie

Wim Hol

023-5654960 of 06-12239812

directie.twickel@sopoh.nl

Wij hebben deze vacature

Het bestuur van Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer zoekt per direct voor Openbare Basisschool Twickel in Hoofddorp een

 Orthopedagoog (0,3 – 0,6 fte)

 OBS Twickel is een school in de wijk Toolenburg West in Hoofddorp met ongeveer 260 leerlingen. Deze leerlingen zijn verdeeld over 12 groepen, verdeeld over twee naast elkaar liggende gebouwen. In vier van onze groepen wordt voltijd onderwijs geboden aan hoogbegaafde leerlingen.

Op Twickel vinden wij het belangrijk dat elk kind tot zijn recht komt zowel op cognitief, als op sociaal en emotioneel gebied en zo goed voorbereid wordt op een bij het kind passende plek in het Voortgezet Onderwijs.

Wij werken op Twickel met een enthousiast team dat in balans is en goed in staat is om, zeker in deze bijzondere periode, elkaar aan te vullen en te versterken.

Meer informatie over de school kunt u vinden op www.obstwickel.nl

In verband met onze groeiende groep HB-leerlingen zijn wij op zoek naar een expert hoogbegaafdheid die ook kennis heeft van leerlingen met een dubbel bijzondere problematiek.

Je werkt graag met individuele leerlingen en vindt het een uitdaging om ook in plotseling urgente situaties op te treden. Je werkt nauw samen met de leerkracht en hebt de juiste tools om een kind buiten en in de groep te begeleiden. Je denkt mee over het opzetten van een expertise centrum voor leerlingen met meer- en hoogbegaafdheid en andere gedragsproblematiek.

Deze betrekking is in eerste instantie tijdelijk en voor ons een pilot. Bij een bevredigende samenwerking kan nagedacht worden over verlenging van het contract.

De sollicitatie, voorzien van een duidelijke motivatie en aangevuld met een actuele CV per e-mail, kan gestuurd worden naar directie.twickel@sopoh.nl o.v.v. vacature Orthopedagoog Twickel 2021. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Wim Hol, directeur a.i. van OBS Twickel, 023-5654960 /06-12239812