Grijp jij deze kans?

Leerkracht meer- en hoogbegaafdheid

0.5 fte

Twickel

Hoofddorp

Contact Informatie

Wim Hol

023-5654960 of 06-12239812

directie.twickel@sopoh.nl

Wij hebben deze vacature

Het bestuur van Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer zoekt per direct voor Openbare Basisschool Twickel in Hoofddorp een

 Leerkracht met affiniteit voor meer- en hoogbegaafdheid (ca. 0,5 fte)

OBS Twickel is een school in de wijk Toolenburg West in Hoofddorp met ongeveer 260 leerlingen. Deze leerlingen zijn verdeeld over 12 groepen, verdeeld over twee naast elkaar liggende gebouwen. In vier van onze groepen wordt voltijd onderwijs geboden aan hoogbegaafde leerlingen.

Op Twickel vinden wij het belangrijk dat elk kind tot zijn recht komt zowel op cognitief, als op sociaal en emotioneel gebied en zo goed voorbereid wordt op een bij het kind passende plek in het Voortgezet Onderwijs.

Wij werken op Twickel met een enthousiast team dat in balans is en goed in staat is om, zeker in deze bijzondere periode, elkaar aan te vullen en te versterken.

Meer informatie over de school kunt u vinden op www.obstwickel.nl

In verband met onze groeiende groep HB-leerlingen zijn wij op zoek naar een leerkracht die het een uitdaging vindt om te werken met onze HB-kinderen en met kinderen met een dubbel bijzondere problematiek. Je werkt nauw samen met de leerkracht en je gaat regelmatig in gesprek met onze leerlingen wanneer dat nodig is. Ook neem je de groep van de leerkracht over wanneer die individuele hulp verleent. Je bent flexibel en vindt het geen probleem om op te treden in plotseling urgente situaties.

De sollicitatie, voorzien van een duidelijke motivatie en aangevuld met een actuele CV per e-mail, kan gestuurd worden naar directie.twickel@sopoh.nl o.v.v. vacature leerkracht Twickel 2021

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Wim Hol, directeur a.i. van OBS Twickel, 023-5654960 /06-12239812