Grijp jij deze kans?

Intern Begeleider wegens ziektevervanging

0.6 fte

Twickel

Hoofddorp

Contact Informatie

Wim Hol

023-5654960 /06-12239812

directie.twickel@sopoh.nl

Wij hebben deze vacature

Het bestuur van Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer zoekt per direct voor Openbare Basisschool Twickel in Hoofddorp een

 Intern Begeleider (0,4 – 0,6 fte)

OBS Twickel is een school in de wijk Toolenburg West in Hoofddorp met ongeveer 260 leerlingen. Deze leerlingen zijn verdeeld over 12 groepen, verdeeld over twee naast elkaar liggende gebouwen. In vier van onze groepen wordt voltijd onderwijs geboden aan hoogbegaafde leerlingen.

Op Twickel vinden wij het belangrijk dat elk kind tot zijn recht komt zowel op cognitief, als op sociaal en emotioneel gebied en zo goed voorbereid wordt op een bij het kind passende plek in het Voortgezet Onderwijs.

Wij werken op Twickel met een enthousiast team dat in balans is en goed in staat is om, zeker in deze bijzondere periode, elkaar aan te vullen en te versterken.

Meer informatie over de school kunt u vinden op www.obstwickel.nl

Wij zijn op zoek naar een Intern begeleider die:

  • IB-ers in de school die veel voor de klas staan gaat ondersteunen en aansturen;
  • Zich bezig gaat houden met het traject van aanmelding en screening van (HB-)leerlingen;
  • Leerlingen begeleidt en/of opvangt die even buiten de klas moeten zijn;
  • Zich bezig houdt met beleidszaken.

Het betreft een vervanging wegens ziekte.

De sollicitatie, voorzien van een duidelijke motivatie en aangevuld met een actuele CV per e-mail, kan gestuurd worden naar directie.twickel@sopoh.nl o.v.v. vacature tijdelijke HB leerkracht Twickel 2021. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Wim Hol, directeur a.i. van OBS Twickel, 023-5654960 /06-12239812