Grijp jij deze kans?

HB Leerkracht wegens ziektevervanging

0.6 fte

Twickel

Hoofddorp

Contact Informatie

Wim Hol

023-5654960 /06-12239812

directie.twickel@sopoh.nl

Wij hebben deze vacature

Het bestuur van Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer zoekt per direct voor Openbare Basisschool Twickel in Hoofddorp een

 HB Leerkracht (0,4-1 fte)

OBS Twickel is een school in de wijk Toolenburg West in Hoofddorp met ongeveer 260 leerlingen. Deze leerlingen zijn verdeeld over 12 groepen, verdeeld over twee naast elkaar liggende gebouwen. In vier van onze groepen wordt voltijd onderwijs geboden aan hoogbegaafde leerlingen.

Op Twickel vinden wij het belangrijk dat elk kind tot zijn recht komt zowel op cognitief, als op sociaal en emotioneel gebied en zo goed voorbereid wordt op een bij het kind passende plek in het Voortgezet Onderwijs.

Wij werken op Twickel met een enthousiast team dat in balans is en goed in staat is om, zeker in deze bijzondere periode, elkaar aan te vullen en te versterken.

Meer informatie over de school kunt u vinden op www.obstwickel.nl

Wij zijn op zoek naar een HB leerkracht die:

  • Bij voorkeur ervaring heeft met HB kinderen, veel pedagogische ervaring heeft en kinderen kan ‘lezen’;
  • Goed kan omgaan met kinderen die in het verleden schade hebben opgelopen.
  • Bij voorkeur volledige beschikbaarheid is maar 2 of 3 dagen is ook bespreekbaar.

Het betreft een vervanging wegens ziekte en wegens overkomst HB leerlingen van een school die gaat sluiten.

De sollicitatie, voorzien van een duidelijke motivatie en aangevuld met een actuele CV per e-mail, kan gestuurd worden naar directie.twickel@sopoh.nl o.v.v. vacature tijdelijke HB leerkracht Twickel 2021. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Wim Hol, directeur a.i. van OBS Twickel, 023-5654960 /06-12239812