Grijp jij deze kans?

Leidinggevende /Senior Adviseur Bedrijfsvoering

0.8 fte

Servicebureau

Hoofddorp

Contact Informatie

Bert Visser (Hoofd HR a.i.)

06-22574006

Hr@sopoh.nl

Wij hebben deze vacature

Sopoh/Soks een ambitieuze stichting voor onderwijs en opvang in de Haarlemmermeer, zoekt een

 

Ervaren Leidinggevende/senior adviseur Bedrijfsvoering

(0.8 fte)

 

Sopoh/Soks is een grote scholengroep voor openbaar onderwijs en kinderopvang in de Haarlemmermeer met 18 scholen/IKC’s. Wij zijn een ambitieuze stichting met een breed palet aan scholen variërend van SBO, regulier en internationaal onderwijs. Onze koers is gericht op  toekomstgericht onderwijs gecombineerd met kinderopvang op al onze scholen.

Om deze koers te ondersteunen richten we ons servicebureau opnieuw in en zijn we op zoek naar een leidinggevende/senior adviseur Bedrijfsvoering.

Wij zoeken in jou een ervaren Bedrijfsvoering professional die koers zet, richting geeft en met veel elan op een hedendaagse en moderne wijze ons nieuwe beleid en processen vormgeeft op het gebied van Huisvesting, Facilitaire zaken en Financiën, passend bij de koers van de stichting. Je bent een ervaren leidinggevende op het gebied van de bedrijfsvoering en vindt het vanzelfsprekend om de handen uit de mouwen te steken.

Jij geeft leiding aan de medewerkers van het team Bedrijfsvoering.  Je werkt nauw samen met het team van directeuren, het college van bestuur en de andere teams binnen het Servicebureau.

Wij zoeken in jou een nieuwsgierig, verbindend opererende en pro-actieve collega die vanuit een analytische houding in staat is strategisch en besluitvaardig tot resultaten te komen. Vanuit je inzicht en ervaring met de organisatorische en bestuurlijke processen ben jij met een goede dosis humor in staat om helder te communiceren.

Voor Sopoh/Soks is het belangrijk dat jij je ervaring meeneemt  op de tactische en strategische beleidsontwikkeling binnen het domein Bedrijfsvoering. Klik hier voor het volledige profiel van de functie.

Heb je interesse, mail je motivatie en CV uiterlijk 14 april naar hr@sopoh.nl o.v.v. Senior Adviseur Bedrijfsvoering. Heb je vragen, bel of mail met Bert Visser (06-22574006 of bert.visser@sopoh.nl)

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op: maandag 19 en woensdag 21 april 2021.

Acquisitie nav deze advertentie worden niet op prijs gesteld.