Grijp jij deze kans?

Bestuurssecretaris

0.8 fte

College van Bestuur

Hoofddorp

Contact Informatie

Lisette Otten (HR adviseur)

023 - 5640999

lisette.otten@sopoh.nl

Wij hebben deze vacature

Het College van Bestuur van de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer zoekt een

 

Een proactieve bestuurssecretaris (0,8 fte)

 

Sopoh/Soks is een grote en dynamische organisatie voor basisonderwijs en kinderopvang met 18 scholen/kindcentra waar iedereen samenwerkt aan de optimale ontwikkeling van kinderen in de Haarlemmermeer. Hierbij richten we ons op het vormgeven van toekomstgericht onderwijs en opvang. Onze leidende principes geven scholen de ruimte en richting om de ambities van onze koers de komende jaren waar te maken.

 

Ter ondersteuning van deze ontwikkeling zoekt het College van Bestuur een ervaren en pro-actieve bestuurssecretaris. De organisatie is volop in beweging en jij ondersteunt en adviseert bij de besluitvormingsprocessen. Je bezit het organisatorische talent en bent organisatie-sensitief om als een belangrijke spil te fungeren in de realisatie en procesbewaking van het strategische beleid waar Sopoh/Soks op inzet.

 

Je ondersteunt en adviseert niet alleen het College van Bestuur, maar ook de Raad van Toezicht en het directieoverleg. Je hebt veel in- en extern contacten daarmee doen we dus een groot beroep op je communicatieve vaardigheden. Je bent doortastend, pro-actief en autonoom.

 

Wil jij je talenten als bestuurssecretaris inzetten en ons meehelpen met de verdere ontwikkeling van de Sopoh/Soks?  We zijn benieuwd naar jouw talenten.

De vacature sluit 9 mei 2021. Je kan je motivatiebrief en CV toesturen naar hr@sopoh.nl

Functieniveau: minimaal HBO

Indicatie schaal: 10