Grijp jij deze kans?

Breed inzetbare leerkrachten voor vervangingspool

1 fte

alle scholen van SOPOH

Haarlemmermeer

Contact Informatie

Angelique van Keulen

023-5640999

angelique.vankeulen@sopoh.nl

Wij hebben deze vacature

Breed inzetbare leerkrachten voor in de vervangingspool
voor 3 tot 5 dagen

SOPOH is een bestuur met 20 basisscholen. Wij verzorgen basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en internationaal basisonderwijs in de gemeente Haarlemmermeer. De waarden van openbaar onderwijs vindt u terug in al onze scholen.

SOPOH heeft een diversiteit aan onderwijsconcepten: Montessori-, Jenaplan, Daltononderwijs, voltijds onderwijs voor hoogbegaafden, brede scholen en een IKC. Op zeven scholen hebben wij een eigen BSO locatie.

Wij verzorgen eigentijds onderwijs, waarbij plezier in leren voorop staat. Kinderen en medewerkers vinden het fijn om goede prestaties te leveren en een plezierige leeromgeving draagt bij aan goede prestaties.

Wij willen
Met ieder kind het beste bereiken door Passie, Plezier en Professionaliteit.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je je bijdrage gaan leveren om de kinderen van de Haarlemmermeer goed onderwijs te geven?
Wij zijn altijd op zoek naar leerkrachten die het fijn vinden om goede prestaties te leveren en een plezierige leeromgeving weten te creƫren. Als leerkracht in de vervangingspool kun je op verschillende scholen vanuit een langdurige benoeming vervangingen doen. In principe zijn dit langdurige vervangingen.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Angelique van Keulen angelique.vankeulen@sopoh.nl , bereikbaar via: 023-5640999