Grijp jij deze kans?

Leerkracht

1 fte

Obs 't Joppe

Nieuw-Vennep

Contact Informatie

Heidi Witjes

0252 689 098

heidi.witjes@sopoh.nl

Wij hebben deze vacature

Heb jij een heldere kijk op de toekomst van het onderwijs? Kun jij ons vertellen waar jij voor staat? En denk jij dat jouw overtuigingen aansluiten bij de visie van onze school? Dan hebben wij jou graag bij ons team!

Wij zoeken per 1 augustus 2021
een leerkracht (L10) voor groep 1/2
                              0,4875 – 1 fte

Informatie over de school

Obs ’t Joppe is dé openbare basisschool in de wijk Getsewoud te Nieuw-Vennep. Onze school telt zo’n 800 leerlingen en beschikt sinds maart 2017 over een eigen BSO, Buutvrij. De school kenmerkt zich o.a. door het open karakter, een gedegen structuur en heldere communicatielijnen. Op ’t Joppe is oog en zorg voor zowel kinderen, ouders en het team. Wij gaan uit van hoge verwachtingen voor de leerlingen, leerkrachten en de schoolleiding. De voordelen van schaalgrootte worden gecombineerd met de kracht van het kleinschalige en persoonlijke aandacht.

De collega die wij zoeken, is een leerkracht die:

  • kan samenwerken, een sterke teamspeler is;
  • vanuit een ‘growth mindset’ kijkt naar kinderen;
  • een groot hart voor kleuteronderwijs heeft, weet welk beredeneerd aanbod er toe doet en het werken vanuit de verschillende hoeken inzet tbv de verbeeldingskracht van kinderen;
  • pedagogisch goed onderlegd is en zich in relatie verbindt in de driehoek kind, leerkracht en ouder;
  • wil werken vanuit het gedachtegoed van Leren Zichtbaar Maken;
  • kennis heeft en kan werken met de huidige ict-toepassingen in ons onderwijs, zoals Google for Education, Parnassys, Leeruniek;
  • naar zijn eigen impact kijkt om het beste in kinderen naar boven te halen.

Nadere informatie over de functie is verkrijgbaar bij Heidi Witjes of Pleuni Punselie.

Sollicitatie

Wij maken graag kennis met jou om te kijken of wat wij bieden aansluit op wat jij meebrengt. De sollicitatie, voorzien van een pakkende motivatie en aangevuld met een actuele CV kan per e-mail gestuurd worden naar heidi.witjes@sopoh.nl o.v.v. vacature groep 1/2 ’t Joppe 2021. Sluitingsdatum 20-05-2021. Tot snel!