Grijp jij deze kans?

Leerkracht groep 7

0.6 fte

Twickel

Hoofddorp

Contact Informatie

Mardine Leijen, directie van OBS Twickel

023-5654960

directie.twickel@sopoh.nl

Wij hebben deze vacature

Het bestuur van Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer zoekt vanaf 1 maart 2021 voor Openbare Basisschool Twickel in Hoofddorp een:

Enthousiaste leerkracht  

(0,6 fte) voor groep 7 (regulier)

OBS Twickel is een school in de wijk Toolenburg in Hoofddorp met ruim 260 leerlingen. Deze leerlingen zijn verdeeld over 12 groepen, verdeeld over twee naast elkaar liggende gebouwen. In vier van onze groepen wordt voltijd onderwijs geboden aan hoogbegaafde leerlingen.

Op Twickel vinden wij het belangrijk dat elk kind tot zijn recht komt zowel op cognitief, als op sociaal en emotioneel gebied en zo goed voorbereid wordt op een bij het kind passende plek in het Voortgezet Onderwijs.

De leerkracht die wij zoeken is enthousiast en bereid om met de duo-collega het onderwijs en de begeleiding van de kinderen van groep 7 optimaal mogelijk te maken.

Wij werken op Twickel met een enthousiast team dat in balans is en goed in staat is om, zeker in deze bijzondere periode, elkaar aan te vullen en te versterken.

Meer informatie over de school kunt u vinden op www.obstwickel.nl

De leerkracht die wij zoeken is een leerkracht die:

  • graag werk met kinderen in de bovenbouwleeftijd
  • flexibel is.
  • graag samenwerkt.
  • iemand die er voor gaat het beste uit leerlingen te halen.

De sollicitatie, voorzien van een duidelijke motivatie en aangevuld met een actuele CV per e-mail, kan uiterlijk 2 februari 2021 gestuurd worden naar directie.twickel@sopoh.nl , o.v.v. vacature groep 7 Twickel 2021

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Mardine Leijen, directie van OBS Twickel, 023-5654960 / directie.twickel@sopoh.nl