Grijp jij deze kans?

Kleuterleerkracht/ leerkracht groep 3

1.000 fte

De Bosrank

Hoofddorp

Contact Informatie

Susanne Pedersen

023-5574773

susanne.pedersen@sopoh.nl

Wij hebben deze vacature

Het bestuur van Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer zoekt voor:

                                 De Bosrank
              Een kleuterleerkracht / leerkracht groep 3 (1,0 fte)

 

Onze school:
Wij zijn een kleinschalige, sociale, sportieve en multiculturele basisschool met een zeer betrokken en gezellig team en enthousiaste leerlingen.
We doen besteden veel tijd aan kwalitatief goed onderwijs , daaronder verstaan wij ook brede ontwikkeling zoals kunst en cultuur, filosofie, natuureducatie en geestelijke stromingen, muziek en sport. Wat zo fijn aan onze school is, is dat we een warm en hecht team zijn. We zijn klein en iedereen kent elk kind bij naam. Er heerst rust bij ons op school. Bij ons op school helpen we als team elkaar en lachen we ook veel. Onze leerlingen komen elke dag enthousiast naar school en gaan dankbaar naar huis!

Ben jij:
– Bereid om een stapje meer te zetten
– Nuchter
– Geïnteresseerd in verschillende culturen

Ons onderwijs:
We zijn een school met ongeveer 110 leerlingen met 21 nationaliteiten. De meeste van onze leerlingen hebben veel meer nodig dan alleen rekenen, taal en leesonderwijs vanwege hun achtergrond. Hierdoor zijn onze leerlingen wel erg enthousiast, gemotiveerd en dankbaar! We hanteren combinatiegroepen en onderwijs via regulier klassensysteem. Soms werken we ook klassenoverstijgend, zoals bij extra leesonderwijs, begrijpend lezen of als kinderen echt een jaar verder zijn, of juist een jaar achter lopen in een bepaald vak. Veel van onze leerlingen hebben een achterstand in de Nederlandse taal, dus wij besteden ook veel tijd aan NT2 onderwijs.

Meer informatie over de school is te vinden op onze website: www.basisschooldebosrank.nl

Verdere informatie:
Ben je enthousiast over deze vacature en wil je solliciteren? Stuur dan voor 14 juni jouw motivatie met CV naar Susanne Pedersen (directeur) susanne.pedersen@sopoh.nl Heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op per telefoon via het nummer 023 5574773
Afhankelijk van de mogelijkheden zal het gesprek live of via TEAMS plaatsvinden.