Grijp jij deze kans?

Kleuterleerkracht

0.8 fte

Twickel

Hoofddorp

Contact Informatie

Wim Hol

023-5654960 /06-12239812

wim.hol@sopoh.nl

Wij hebben deze vacature

Het bestuur van Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer zoekt per januari 2022 voor Openbare Basisschool Twickel in Hoofddorp een:

 Enthousiaste kleuterleerkracht (0,4-1,0 fte)

OBS Twickel is een school in de wijk Toolenburg West in Hoofddorp met ongeveer 260 leerlingen. Deze leerlingen zijn verdeeld over 12 groepen, verdeeld over twee naast elkaar liggende gebouwen. In vier van onze groepen wordt voltijd onderwijs geboden aan hoogbegaafde leerlingen.

Op Twickel vinden wij het belangrijk dat elk kind tot zijn recht komt zowel op cognitief, als op sociaal en emotioneel gebied en zo goed voorbereid wordt op een bij het kind passende plek in het Voortgezet Onderwijs.

Wij werken op Twickel met een enthousiast team dat in balans is en goed in staat is om, zeker in deze bijzondere periode, elkaar aan te vullen en te versterken.

Meer informatie over de school kunt u vinden op www.obstwickel.nl

Vanwege de een grotere aanmelding dan van nieuwe leerlingen dan verwacht starten wij in januari of z.s.m. daarna een derde kleutergroep. Voor deze groep zoeken wij een enthousiaste leerkracht met hart en oog voor het jonge kind. Vind jij het leuk om leiding te geven aan de ontwikkeling van kleuters? Zoek dan contact met ons!

De sollicitatie, voorzien van een duidelijke motivatie en aangevuld met een actuele CV per e-mail, kan gestuurd worden naar wim.hol@sopoh.nl o.v.v. vacature Kleuterleerkracht 2022

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Wim Hol, directeur a.i. van OBS Twickel, 023-5654960 /06-12239812