Grijp jij deze kans?

Administratief medewerker met coördinerende taken

0.28 fte

De Bosrank

Hoofddorp

Contact Informatie

Susanne Pedersen

023 5574773

susanne.pedersen@sopoh.nl

Wij hebben deze vacature

Het bestuur van Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer zoekt vanaf 1 november 2021 voor de Bosrank een

Administratief medewerker (fte 0,18 schaal 6)
Coördinator naschoolse activiteiten (fte 0,1 schaal 6)

Deze twee functies kunnen zowel samen of apart vervuld worden.

Onze school
Wij zijn een kleinschalige, sociale, sportieve en multiculturele basisschool met een zeer betrokken en gezellig team. We hebben ongeveer 105 leerlingen met 21 nationaliteiten. De meeste van onze leerlingen hebben veel meer nodig dan alleen rekenen, taal en leesonderwijs vanwege hun achtergrond. Hierdoor zijn onze leerlingen wel erg enthousiast en gemotiveerd.

Ons onderwijs
We hanteren combinatiegroepen.  Naast de ‘normale’ vakken wordt er veel aandacht besteed aan talentontwikkeling en burgerschap.  Veel van onze leerlingen hebben een achterstand in de Nederlandse taal, dus wij besteden ook veel tijd aan NT2 onderwijs.

Verdere informatie
Ben je enthousiast over deze vacature en wil je solliciteren? Stuur dan jouw motivatie met CV naar Susanne Pedersen (directeur) susanne.pedersen@sopoh.nl en per 1 oktober met Marjola Uitendaal (interim directeur) marjolauitendaal@uplusm.nl

De sluitingsdatum voor deze vacature is 6 oktober. Heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op per telefoon via het nummer 023 5574773.

Afhankelijk van de mogelijkheden zal het gesprek live of via TEAMS plaatsvinden