Grijp jij deze kans?

PM-er

Contact Informatie

Danielle van Velsen, Carla Mesman en/of Anjo Koppers

0235640999

soks@sopoh.nl

Wij hebben deze vacature bij SOKS

Midden in het groen ligt onze mooi school met inpandige bso, waar buitenspelen een must is. Iedere dag doen onze professionals hun uiterste best om de kinderen een leuke dag te bezorgen d.m.v. diverse activiteiten.  De modder wassen wij er wel weer vanaf, de pret en de gezelligheid blijft als herinnering bij. Jij krijgt zelfstandigheid om je eigen talenten in te zetten. Dus wil je bv. Iets doen met muziek, dans of sport? Heel graag zelfs. Wij ontplooien niet alleen de talenten van de kinderen maar ook zeker die van jou!

Wij – gezellig en enthousiast team, zoeken een nieuwe collega.  Ben jij flexibel, bedenk je de leukste activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar voor binnen en buiten. En draag je de natuur een warm hart toe en vind je vies worden niet erg. Dan zijn wij opzoek naar jou!

Per direct zoeken wij een Pedagogisch Medewerker voor 24 uur voor onze groene BSO.

Wat ga je doen?    

Rond 14.30 uur  kom jij  binnen in een drukke school die de dag aan het afronden is. Samen met je collega’s tref jij de voorbereidingen voor de kost van de bso-kinderen (4-12 jaar). Jullie hebben al met de kinderen samen een activiteit voor de dag gepland, jij zet de materialen hiervoor vast klaar. Als al het fruit gesneden is, de bekers klaargezet zijn neem je lekker een kop thee samen met je collega’s en wacht je tot de kinderen zelfstandig naar de opvang komen. Als iedereen aanwezig is las je even een rust momentje in door hun verhalen aan te horen, de hongerige magen te vullen en wat te drinken. Daarna gaat iedereen naar buiten en wordt de activiteit uitgevoerd met veel enthousiasme. Als de kinderen opgehaald worden kan jij de ouders vertellen wat ze hebben gedaan op de opvang en hoe leuk het is geweest. Natuurlijk geven ze jou nog een box of een knuffel en roepen ze enthousiast ‘tot morgen’.

 Wie zoeken wij en wat kan je van ons verwachten

  • Jij bent een energiek, initiatiefrijke persoon met flexibele enthousiaste werkhouding.
  • Je bent in he bezit van een diploma: Pedagogisch werker (PW)3/4 of Sport en Bewegingsbegeleider 3/4, HBO, SPH, PABO
  • Jij bent een echte teamplayer en communiceert gemakkelijk.
  • De werktijden opvang zijn van 7.15 uur tot starttijd school. (VS0)
    De BSO tijden zijn van 14.30u tot 18.30u en in schoolvakanties hele dagen
  • Wij bieden een goede werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief
  • Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO kinderopvang schaal 6 (2139-2913 euro bruto per maand op fulltime basis 36 uur)

 

Locatie:

IKC de Zwanebloem

Noppenstraat 92-94

2136AK Zwaanshoek