| Inloggen | Registreren
Vacature SOKS Vacature

Vacature Pedagogisch medewerker Vacatures pedagogisch medewerker BSO In verband met de groei van onze locaties zijn wij op zoek naar twee pedagogisch medewerkers Buiten Schoolse Opvang (BSO) voor onze locaties Buutvrij en de Blijweg.

Vacature oproepkracht BSO Kun jij goed met kinderen omgaan en ben je bezig met een opleiding SPW 3 /4 of PABO of heb je die al afgerond? Dan ben jij misschien die enthousiaste flexibele oproepkracht voor de Buiten Schoolse Opvang (BSO) die wij zoeken?! Stuur snel een reactie!
U bent niet ingelogd

BSO

Bij iedere SOPOH school bestaat de mogelijkheid buiten schoolse opvang voor uw kind af te nemen. Er zijn verschillende BSO aanbieders waar SOPOH mee samen werkt. De opvang kan in de school plaatsvinden of buiten de school, afhankelijk van de betreffende school en BSO aanbieder. Bij de schooldirecteur kunt u informeren naar de mogelijkheden op de betreffende school.

Voor zeven SOPOH scholen organiseert Stichting Openbare Kantoortijden Scholen (SOKS) buiten schoolse opvang onder leiding van de schooldirecteur. Het zijn Sterrenschool Bikube, het Palet, de Zevenklapper, De Boog, de IJwegschool, de Zwanebloem, en 't Joppe. SOKS biedt daarnaast opvang voor de Immanuelschool in Rijsenhout, de Antoniusshool en de Polderrakkers in Nieuw Vennep.

Voordelen van SOKS opvang: 

·         Wij bieden school en opvang onder een dak;

·         directeur van de school is tevens directeur van de BSO

·         pedagogische lijn op school en opvang in overeenstemming

·         leerkrachten en leidsters zijn een team (bij zorgen of problemen is het lijntje zeer kort, meestal maar een paar stappen van elkaar verwijderd)

·         flexibel gebruik van ruimtes (passend binnen duurzaamheid)

·         op bijna alle locaties werken er pedagogisch medewerkers van de BSO ook op school

.         wij zijn een stichtng zonder wintoogmerk waaroor we de prijs voor de opvang betaalbaar kunnen houden