| Inloggen | Registreren
Vacature SOKS Vacature
SOKS zoekt regelmatig pedagogisch medewerkers voor de naschoolse en voorschoolse opvang op verschillende locaties. Informeer naar de mogelijkheden bij renate.wamelink@sopoh.nl


Vacature oproepkracht BSO SOKS zoekt voor alle locaties oproepkrachten pedagogisch medewerker. Vindt jij het leuk om regelmatig op verschillende BSO locaties in de schoolweken en/of vakantieweken aan de slag te gaan?
Meld je aan bij renate.wamelink@sopoh.nl voor een gesprek over de mogelijkheden.
U bent niet ingelogd

BSO en IKC

Bij iedere SOPOH school bestaat de mogelijkheid buiten schoolse opvang voor uw kind af te nemen. Er zijn verschillende BSO aanbieders waar SOPOH mee samen werkt. De opvang kan in de school plaatsvinden of buiten de school, afhankelijk van de betreffende school en BSO aanbieder. Bij de schooldirecteur kunt u informeren naar de mogelijkheden op de betreffende school.

Voor zeven SOPOH scholen organiseert Stichting Openbare Kantoortijden Scholen (SOKS) buiten schoolse opvang onder leiding van de schooldirecteur. Het zijn Sterrenschool Bikube, het Palet, de Zevenklapper, De Boog, de IJwegschool, de Zwanebloem, en 't Joppe. 

Daarnaast biedt de locatie Zwanebloem sinds 1 september 2018 ook peuteropvang aan onder de naam IKC de Zwanebloem.

SOKS biedt tevens BSO opvang voor de Immanuelschool in Rijsenhout, de Antoniusshool en de Polderrakkers in Nieuw Vennep.

Voordelen van SOKS opvang: 

·         Wij bieden school en opvang onder een dak;

·         directeur van de school is tevens directeur van de BSO

·         pedagogische lijn op school en opvang in overeenstemming

·         leerkrachten en leidsters zijn een team (bij zorgen of problemen is het lijntje zeer kort, meestal maar een paar stappen van elkaar verwijderd)

·         flexibel gebruik van ruimtes (passend binnen duurzaamheid)

·         op bijna alle locaties werken er pedagogisch medewerkers van de BSO ook op school

.         wij zijn een stichtng zonder wintoogmerk waaroor we de prijs voor de opvang betaalbaar kunnen houden