| Inloggen | Registreren
U bent niet ingelogd

BSO SOKS

De Stichting Openbare Kantoortijden School (SOKS) biedt kwalitatief hoogstaande Buitenschoolse Opvang in de scholen of dicht bij de scholen. SOKS heeft een raad van toezicht die toe ziet op het besturen en het beleid van het college van bestuur. Het college van bestuur bestaat uit Evert van Putten en Peter Schreuder. Zij besturen de Stichting en zijn verantwoordelijk voor het beleid. De leden van de raad van toezicht van SOPOH zijn tevens lid van de raad van toezicht van SOKS. Het college van bestuur van SOKS is tevens het college van bestuur van SOPOH. 

De directeur van de school is de leidinggevende van de opvang. Er is sprake van een doorgaande pedagogische lijn binnen de school en de opvang. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere flexibele ruimten in of dichtbij de school zoals speellokaal, aula of handvaardigheidlokaal. Dit maakt veel verschillende creatieve activiteiten mogelijk.

SOKS is onderdeel van de Stichting Openbaar Primair Onderwijs (SOPOH) waaronder 23 scholen van de Haarlemmermeer vallen. SOKS heeft momenteel 7 locaties en is volop in ontwikkeling.

Let op: Kinderopvangtoeslag aanvragen voor 2017 moet binnen drie maanden ná de maand dat de kinderovang van start is gegaan! Als u langer wacht, loopt u kinderopvangtoeslag mis.

Onze uurprijs is in 2017 €6,50. Jaarlijks wordt onze uurprijs verhoogd. We zorgen ervoor dat we één jaar achter lopen op de landelijk vast gestelde maximum uuprijs voor het verkrijgen van kinderopvang toeslag. Daardoor blijven we een voordelige aanbieder van naschoolse opvang.

Onze uurprijs voor 2018 is vast gesteld op €6,69.

Voor strippenkaarten (5 middagen opvang), losse vakantie opvang en extra opvangdagen naast het bestaande contract is het uurtarief €7,50.

Voor meer informatie: www.toeslagen.nl

NB. Stel u of uw partner raakt werkloos, dan heeft u nog 6 maanden lang recht op kinderopvangtoeslag.

Klik op onderstaande afbeelding om de poster te openen.

Contact SOKS Renate Wamelink
Coördinator SOKS
Wilhelminalaan 55
2132 DV - Hoofddorp
info@kantoortijdenschool.nl
T: 023-023-5640999

Openingstijden kantoor SOKS

Maandag: 08:00 - 15:00 uur
Dinsdag: 08:00 - 15:00 uur
Woensdag: 08:00 - 12:00 uur
Donderdag: 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:30 - 14:30 uur

Statuten SOKS