| Inloggen | Registreren
U bent niet ingelogd

dr. JP Heijeschool
Prins Hendriklaan 30
2132 DR Hoofddorp

Type onderwijs: Speciaal onderwijs

Routebeschrijving

T: 023-5616577
E: info@jpheijeschool.nl
W: www.jpheijeschool.nl

Situering

Tegenover het moderne gebouw van de bibliotheek staat ons mooie klassieke schoolgebouw. U bent er vast al vaak langs gekomen als u aan de oostkant het centrum in bent gereden. Een aantal jaren geleden is het gebouw, met behoud van karakter, prachtig gemoderniseerd.

Visie

Zelfstandig waar kan, hulp waar nodig.

Wij bieden

Wij zijn een school voor speciaal basisonderwijs. Basisonderwijs, omdat wij dezelde leerstof kunnen aanbieden als een basisschool. Speciaal, omdat wij kijken naar kansen.

Welke mogelijkheden zijn er?

  • Wij zorgen voor een veilig en gestructureerd pedagogisch klimaat. Rustig en vriendelijk is bij ons op school de norm.
  • Wij werken aan het zelfvertrouwen van de leerling. Wij geven de leerling taken die hem/haar voldoende uitdagen zelfstandig te werken en een beroep doen op de eigen kracht om te leren.
  • Wij bieden kinderen inzicht in het eigen functioneren. Wij maken kinderen verantwoordelijk voor hun eigen gedrag en geven ze daarmee de controle terug.
  • Wij creëren de ruimte voor de leerling om weer tot leren te komen.

Dat maak ons speciaal onderwijs.

Meer informatie

Wij vinden het fijn om ouders en anderen over onze school te vertellen en ons onderwijs te laten zien. Voor meer informatie verwijzen wij hier naar onze website: www.jpheijeschool.nl . Ook kunt u bellen om een afspraak te maken: 023-5616577.