| Inloggen | Registreren
U bent niet ingelogd

Leden GMR


Annoesjka Westerhof
Annoesjka Westerhof
Lid commissie Huisvesting
 
2015: Als lid van de GMR namens het personeel wil ik mijzelf graag voorstellen. Mijn naam is Annoesjka Westerhof en ik ben sinds 2008 werkzaam bij de SOPOH. Sinds dit schooljaar ben ik leerkracht groep 8 op de Burgemeester Amersfoordtschool in Badhoevedorp. Ik ben getrouwd en heb twee lieve zonen van 14 en 16 jaar oud. In het verleden ben ik lid geweest van de grote GMR en heb ik zitting genomen in de commissie om de GMR te verkleinen van 46 naar 12 leden. Ik vind het belangrijk een bijdrage te kunnen leveren aan het waarborgen en verhogen van de kwaliteit van het openbaar onderwijs in de Haarlemmermeer. Binnen de GMR maak ik deel uit van de commissie Huisvesting, waarbij mijn bouwkundige kennis mij goed van pas komt.

Astrid de Bruin
Astrid de Bruin
ambtelijk secretaris
 
2017: Nadat ik in 2011 tot de MR van OBS de Achtbaan in Zwanenburg ben toegetreden, ben ik in 2012 ouderlid geworden van de GMR. Sinds 2014 ben ik parttime ambtelijk secretaris van de GMR. Daarnaast ben ik student geschiedenis aan de UvA, PR-redacteur van het Historisch Tijdschrift Holland, bestuurslid van Mediëvistenmiddagen van de UvA en beheerder van de hieraan gerelateerde social media. Mijn dochter zit in groep 8 van de Jenaplan IJwegschool Hoofddorp, waar ik voorzitter van de MR ben geweest.

Martijn Plukkel
Martijn Plukkel
Voorzitter
 
2015: Ik ben 40 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen (7 en 9) die op de Diktrom zitten. De kinderen zijn sinds 2 jaar bij ons, ze komen van oorsprong uit D.R. Congo in het hart van Afrika. Ik ben werkzaam als beleidsmedewerker/projectleider bij gemeente De Ronde Venen (Mijdrecht) en houd me daar bezig met gebiedsontwikkeling en Mobiliteit. Op het gebied van medezeggenschap heb ik ook wat ervaring opgedaan. Van ongeveer 2006 tot 2011 heb ik in de OR gezeten en 2 fusietrajecten begeleid van organisaties. Van 2007 tot heden ben ik lid van het georganiseerd overleg (vakbondsvertegenwoordiger in het overleg met de werkgever) en aanspreekpunt van die club. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij stichting De Aanloop (vrijetijdsbesteding voor mensen met en verstandelijke beperking) en zit daar ook in het bestuur. En als er dan nog tijd over is probeer ik te gaan fietsen, koken of klussen.

Fedde Monsma
Fedde Monsma
Lid commissie financiën
 
2017: Begin 2016 ben ik toegetreden tot de GMR. Ik ben "ouderlid", mijn kinderen zitten op de Dik Tromschool in Hoofddorp in de bovenbouw. Dat is ook de reden dat ik mij aangemeld heb voor de GMR; betrokkenheid van ouders voor goed onderwijs vind ik erg belangrijk. In de GMR zal ik mijn vooral inzetten in de commissie Financiën. Vanuit mijn werk breng ik graag mijn financiële en bestuurlijke kennis en ervaring in bij de GMR. Daarnaast ben ik een aantal jaar voorzitter geweest van de Oudercommissie bij Kinderopvangorganisaties.

Esther Veldt
Esther Veldt
Vice-voorzitter
 
Volgt.

Tamara de Munck
Tamara de Munck
Lid commissie Onderwijs en P&O
 
2017:

Tineke Dijkstra
Tineke Dijkstra
Personeelslid
 
2018:

Eline van Delden
Eline van Delden
Personeelslid
 
2018

Merel van der Raad
Merel van der Raad
Personeelslid
 
2018:

Rianne Zwaan
Rianne Zwaan
Personeelslid
 
2018:

Agenda
GMR vergadering 5, openbaar
05-03-2018
20.00 uur
Wordt nader bekend gemaakt
Medezeggenschap basis training
04-04-2018
17.00 uur
Nader te bepalen
GMR vergadering 6, openbaar
24-04-2018
20.00 uur
Nader te bepalen
Medezeggenschap verdieping training basis
23-05-2018
19.30 uur
Nader te bepalen
Divers
Geen diverse documenten