| Inloggen | Registreren
U bent niet ingelogd

Leden GMR


Astrid de Bruin
Astrid de Bruin
ambtelijk secretaris
 
2019: Ik werk sinds juni 2014 als ambtelijk secretaris voor de GMR bij de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer. Daarnaast ben ik parttime student geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en ga in 2019 afstuderen.

Martijn Plukkel
Martijn Plukkel
Voorzitter
 
2015: Ik ben 40 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen (7 en 9) die op de Diktrom zitten. De kinderen zijn sinds 2 jaar bij ons, ze komen van oorsprong uit D.R. Congo in het hart van Afrika. Ik ben werkzaam als beleidsmedewerker/projectleider bij gemeente De Ronde Venen (Mijdrecht) en houd me daar bezig met gebiedsontwikkeling en Mobiliteit. Op het gebied van medezeggenschap heb ik ook wat ervaring opgedaan. Van ongeveer 2006 tot 2011 heb ik in de OR gezeten en 2 fusietrajecten begeleid van organisaties. Van 2007 tot heden ben ik lid van het georganiseerd overleg (vakbondsvertegenwoordiger in het overleg met de werkgever) en aanspreekpunt van die club. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij stichting De Aanloop (vrijetijdsbesteding voor mensen met en verstandelijke beperking) en zit daar ook in het bestuur. En als er dan nog tijd over is probeer ik te gaan fietsen, koken of klussen.

Fedde Monsma
Fedde Monsma
Ouderlid
 
2019: Begin 2016 ben ik toegetreden tot de GMR. Ik ben "ouderlid", mijn dochter zit op de Dik Tromschool in Hoofddorp in de bovenbouw. Dat is ook de reden dat ik mij aangemeld heb voor de GMR; betrokkenheid van ouders voor goed onderwijs vind ik erg belangrijk. Vanuit mijn werk breng ik graag mijn bestuurlijke kennis en ervaring in bij de GMR. Daarnaast ben ik een aantal jaar voorzitter geweest van de Oudercommissie bij Kinderopvangorganisaties."

Tamara de Munck
Tamara de Munck
Ouderlid
 
2019:

Tineke Dijkstra
Tineke Dijkstra
Personeelslid
 
2018: Ik werk als leerkracht al veertien jaar voor SOPOH op de Zwanebloem in Zwaanshoek. Naast leerkracht van groep 6 geef ik ook les aan onze plusgroepen: de Verrekijkers en de Rekentijgers. Een leerzame uitdaging voor de kinderen en ook voor mijzelf. Zo leuk dat ik me nu aan het ori�nteren ben om hier een volledige baan van te maken. Na 22 jaar onderwijs wordt het tijd voor meer uitdagingen, dit is ook een reden dat ik in de GMR ben gestapt. Boven je eigen school uitstijgen en met een frisse blik meedenken over de kwaliteit van het onderwijs zijn zaken waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen.

Eline van Delden
Eline van Delden
Personeelslid
 
2019: Sinds 2012 ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Daarvoor heb ik gewerkt als intercedent en projectmanager bij Randstad. Mijn keuze om in het onderwijs te gaan werken is dus een heel bewuste keuze geweest. Het onderwijs is een prachtige sector waar veel mensen met hart en ziel werken en zo op hun manier een bijdrage leveren aan de maatschappij. In deze relatief korte tijd heb ik ook gemerkt dat het onderwijs een sector is, waar veranderingen moeilijk tot stand komen. Dit is wel te begrijpen, want we werken met en aan de ontwikkeling van kinderen. Zorgvuldig handelen, ook bij veranderingen, is heel belangrijk. Maar veranderingen zijn soms echt nodig. Er moet dus, mijns inziens, beweging komen in het onderwijs, omwille van de kinderen, omwille van de leerkrachten, eigenlijk omwille van de maatschappij, die dat van ons vraagt. Ik heb de SOPOH leren kennen, eerst als ouder (mijn dochter heeft haar basisschoolcarriëre op 't Joppe doorgebracht) en later ook als leerkracht van Montessorischool De Boog, als een fijne organisatie die de samenwerking zoekt met leerkrachten, ouders en gemeente om zichzelf te (blijven) verbeteren. Met deze achtergrond wil ik niet alleen in mijn klas, maar ook op een breder niveau bijdragen aan de onderwijsontwikkeling van deze tijd. Daarom ben ik per 1 april 2018 toegetreden tot de GMR van de SOPOH. Ik verheug me op een fijne en positieve samenwerking, waar we kunnen profiteren van elkaars kunde. Zo komen we met zijn allen weer een stapje verder als het gaat om kwalitatief goed onderwijs voor alle kinderen in de Haarlemmermeer.

Merel van der Raad
Merel van der Raad
Personeelslid
 
2018: Ik ben 27 jaar. Ik woon in Haarlem en geef sinds twee jaar les op de Achtbaan. Ik sta voor groep 4 en doe dit met veel plezier. Ik was op zoek naar een uitdaging naast mijn lesgevende taken. Toen de GMR-personeelsleden zocht leek dit mij een leuke toevoeging voor mij binnen de stichting. Ik kijk ernaar uit om te starten!

Rianne Zwaan
Rianne Zwaan
Personeelslid
 
2018: Ik ben getrouwd en heb een dochter van anderhalf jaar. Sinds dit schooljaar ben ik werkzaam op OBS de Octopus in Hoofddorp als leerkracht van groep 3. In 2016 heb ik de master SEN tot gedragsspecialist afgerond en sinds maart ben ik een nieuw personeelslid van de GMR.

Sander van Golberdinge
Sander van Golberdinge
Ouderlid
 
2018: Volgt

Melissa Braam
Melissa Braam
Personeelslid
 
2019: Ik ben 28 jaar, getrouwd en heb een zoon van 8 maanden oud. Ik werk sinds 2014 bij de SOPOH en sta met veel plezier voor groep 1/2. Sinds 2015 ben ik lid van de MR en het lijkt mij een erg leuke stap om nu ook deel te mogen nemen aan de GMR.

Agenda
Vergadering 5, regulier en openbaar
25-03-2019
20.00 uur
OBS De Octopus, Femina Mullerstraat 78, 2135 MS Ho
Cursus MR verdieping
17-04-2019
20.00 uur
OBS de Boog, Johannis Bogaardstraat 16, 2151 CV Ni
Vergadering 6, regulier en openbaar
21-05-2019
20.00 uur
OBS de Achtbaan, Wilgenlaan 83, 1161 JL Zwanenburg
Divers
Geen diverse documenten